sponge cake
бисквит для торта
English version of recepies.,  Все статьи

sponge cake

Ingrediens for pan 16-18 sm.

  • 4 eggs
  • All-purpose flour — 145g
  • Baking powder — 1,5 tsp.
  • Sugar — 120g (for this example I use coconut sugar)
  • Sunflower oil  — 56g
  • Milk — 40g
  • In depends on type of crust: vanilla extract, vanillin, chocolate , cocoa, honey, etc — 60g

Makes 2 rings for 18 cm.

Instruction:

  • Beat egg whites and sugar until it froths up. The quolity of sponge cake will be depend on beaten egg whites. First we beat egg whites untill frothing up, then we add sugar gradully and continue to beat.
  • Mix all other wet ingredients in the bowl intill smooth. If you want to make chocolate, honey etc type of sponge cake you need to do it on this stage. In this case we add dark chocolate. Dark chocolate should be melt in advance on waterbath.
  • Sift flour and baking powder.
  • Add batter into egg whites, flour and carefully, but quick  mix.
  • «Pour into baking pan. Bake for 30-40 min at 180C. Depending of your oven.
  • Your cake is ready!»
  1. pistachio

бисквит для тортабисквит для торта фисташковый

2. chocolate

коржи

шоколадный корж

3. vanilla

медовый торт с вареной сгущенкой

медовый торт с вареной сгущенкой

(Visited 49 times, 1 visits today)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.