Korean Carrot Salad with chicken

салат из корейской моркови и курицы (индейки)
English version of recepies. Все статьиДобавить комментарий к Korean Carrot Salad with chicken

Korean Carrot Salad with chicken

салат из корейской моркови и курицы (индейки)Ingredients:
*Сhicken breast fillet (turkey) — 300-350g
*White mushrooms — 400g.
*Korean carrot salad  — 300g
*1 onion
*Pepper, salt, mayonnaise — to taste.

Instruction:
*Boil Сhicken breast fillet (turkey) and cut to cubes.
*Chop onion and fry.
*Chop white mushrooms to the middle slices and fry with onion together untill done (for 15 min). Add pepper — optional.
*Mix all ingredients: onion with mushrooms, chicken and Korean carrot salad. Dress with mayonnaise.
*Salt — a little bit.
Done!салат из корейской моркови и курицы (индейки)салат из корейской моркови и курицы (индейки)

(Visited 57 times, 1 visits today)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

Вернуться наверх