Cheese cake

Чизкейк Нью-Йорк классический пошаговый рецепт
English version of recepies. Все статьиДобавить комментарий к Cheese cake

Cheese cake

foto https://zailand.ru/chizkejk-nyu-jork-klassicheskij-poshagovyj-recept/

 

Чизкейк Нью-Йорк классический пошаговый рецепт

Ingredients:
For the crust:
*Cookie — 300g
*Butter — 80g

For the cheese cake:
*Cream cheese — 600g
*Heavy cream 33-35% — 200 ml
*3 eggs
*sugar powder — 150g
*Vanillin — 10g (optional)
Instruction:
*Pulse сookie and melted butter.
*Add into springform pan and press, making a bottom. Put to the fridge. You can make walls or not.
*Ingredients for the crust should be room temperature.
*Mix cream cheese and sugar powder, not blend! Use spatula.
*Add eggs one-by-one and mix, not blend! Use spatula.
*Add heavy cream and mix, not blend! Use spatula.
*Preheat the oven untill 200С.
*Pour cheesy batter into springform pan and put to oven.
*Reduce the temperature untill 110C after 15 min and bake a cheese cake for 1,5 hours.
*Then bake for 5-10 min at 200C again.
*Switch off the oven but do not take out  the cake. Open the oven and lets cake chills for 1 hour in the oven.
*The best way — to place into the fridge overnight.
Decorate — to taste.чизкейк нью йорк классический рецептчизкейк нью йорк классический рецепт
(Visited 119 times, 1 visits today)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

Вернуться наверх