Water ice (sherbet)

Мороженое щербет в домашних условиях из натуральных ягод
English version of recepies. Все статьиДобавить комментарий к Water ice (sherbet)

Water ice (sherbet)

Ingridients for 2 cups.

  1. Berries — 300g.
  2. Cream 33-35% — 50g.
  3. Sugar — 200g.
  4. lemon juice — 1 tbsp.

Instructions:

  1. to heat sugar with cream till boiling and boil for 2 min.
  2. to rest for 2 hours (room temperature).
  3. Put into blender berries and boiled sugar and cream.
  4. To fill cups out ang put into a freeze for 5 hours or night (it is better).

Finish!

(Visited 95 times, 1 visits today)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

Вернуться наверх