Chiken liver pate

Chiken liver pate.
English version of recepies. Все статьиДобавить комментарий к Chiken liver pate

Chiken liver pate

Ingridients

  • Chiken livers — 500 g.
  • 2 or 3 onions, I use 2.
  • 1or 2 carrots.
  • Pepper, salt — to taste.
  • Butter for pate — approx. 50-60 g.
  • Butter for frying — optional.

 

Instruction:

  1. Fry carrots and onion on butter for 10 min.
  2. Add liver, cooking for 10 min (till the end…). Add salt, pepper — to taste.
  3. Chill up to the room temperature.
  4. Put all ingridients to blender, add soft butter and blender up untill smooth.
  5. Put to a fridge for stabilization.

(Visited 121 times, 1 visits today)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

Вернуться наверх